Friends link: windows-7-home-premium-product-key-kaufen günstiges-windows-7-key-tablet windows-8.1-keys-kaufen Windows-8-guenstig-kaufen-key windows-8-key-kaufen windows-8.1-product-key-kaufen Windows-8.1-kaufen-key windows-7-key-kaufen windows-7-key-kaufen-online günstiges-windows-7-key
Friends link: server-2008-product-key windows-8-product-key office-2013-key Visio-Premium-2010-32-&-64-bit-key windows-8-professional-p-key Windows-8-key buy-windows-7-product-key server-2012-r2-essential-key office-2010-key windows-7-key buy-windows-7-key server-2012-product-key office-2013-key-2 office-2010-key-2
KismamaCafe
Szex pocakosan?

Mint a hullmvast: egyszer fent, egyszer lent. Mrmint ami a „kvnssgot” illeti . Taln gy is rezheted, ilyenkor nem illik…Lazts! Azrt ez a j nhny hnap szlestheti a ltkrtket is! Tabuk nlkl nyilatkoztak a kismamk, rdemes nyltan beszlnnk rla!

Rengeteg tvhit kering, mikor szabad vagy nem szabad a proddal szeretkezni vagy pp mikor „segtheti” a szls megindulst a szex…Aprcska titkainkat megosztjuk veled!

Nem kvnom

Eszter, amita a tesztjt megltta,  egyszeren nem vonzdik gy a prjhoz.”Szeretem, persze,  s jl is esik, ha meglel , de mst nem viselnk el. Azt mondjk, ez szinte termszetes az els hnapokban.

Azrt kicsit aggaszt, nem fogja ezt megunni a prom? Egyenlre nagyon boldog a babtl, de termszetesek a vgyai. Sokszor eszembe jut, mit is tegyek, hogy ne maradjon ki a „trdsbl”. Remlem, nhny hnap mlva megvltoznak az rzseim s jra , mg kzelebb kerlhetnk egymshoz!”

 

Fleg az els harmadban szokott elfordulni, hogy albbhagy a prok kztti szexulis aktivits. A szakemberek szerint ennek kt oka is lehet. Egyrszt a hormonhztarts-pp a baba vdelmben, a „veszlyesebb idszakban”-felborul, msrszt lelkileg is ms dimenziba kerl a pr lete, meg is kell szokniuk a gondolatot. Van mg egy ok, a kismama lelassul, fradkonyabb, lomszuszk lesz, s ha az gyra gondol, kizrlag csak az alvs jut eszbe.

A prom nem  mer, mg szinte megkzelteni sem

„Amita megmondtam Gergnek, hogy gyermeknk lesz, alig lehet brni vele, egyfolytban vigyorog, fnek-fnak bszklkedik, s annyira v mindentl, hogy az mr szinte zavar. Nagyon figyelmes s ez tetszik is, de semmit sem enged, nem emelhetek egy bevsrlszatyrot sem…Ugyanilyen megfontolsbl nem is hajland hozzm nylni, br az igazat megmondva, n sem kvnom t annyira, de nha jl esne szerelmeskedni. Gerg azt mondja, nem tartja j tletnek, mert az els nhny hnapban veszlyes is lehet az egyttlt. Azrt ezt nem hiszem, remlem nem fog a szls utni hatodik htig kivrni!!”-mesli mosolyogva Kitti.

Annk hzassga j alapokon

„n sem hittem volna, de a baba  rkezsnek tudata nagyon megerstette kapcsolatunkat. Szexulis rtelemben is. Nem volt eltte sem baj, de az sszetartozs msfajta tudata, az rm s az izgalom mindeddig nem tapasztalt rzseket hozott. Nagyon szeretnk sszebjni, munka utn sietnk mindketten haza, hogy egy illatos tet megihassunk egytt s sszesimulva tlthessk egytt az estt. A hagyomnyos rtelemben nem mindig szexelnk ilyenkor, de a szeretkezs nekem ilyen mdon taln fontosabb is-testileg s lelkileg egyarnt. „-  Anna rezheten megvltozott rzelmi skon li lett-nem csak a baba miatt, hanem a prja figyelmessge, odafordulsa s a kellemes lmnyek hatsra is.

gyba tolatni?

„Amikor az els babmat vrtam, nem is vetkztem le szvesen a prom eltt. Szinte mr szgyelltem a megvltozott idomaimat. A msodiknl mr a hlinget se vettem fel, minden este, nagy pocakkal gy tolattam az gyba, hogy izgalmas legyen Csabnak. Szmtalanszor jelezte, hogy nagyon izgatnak tall gy is. Nem mindig van kedvem a szexhez, de rmet szerezni a promnak, ms, eddig nem annyira gyakorolt mdon viszont nagyon fontos szerintem. Nem szeretnm, ha a baba miatt hideglnnk el egymstl. Rbredtem, hogy nekem is j, ha szereti, amit csinlok, nbizalmat ad. Megszerettem a testem, bszke vagyok a pocakomra-testileg is. szreveszem a frjem szemnek csillogsbl, hogy a helyzetet mg izgalmasnak is tallja. Engem meg az odaadssval, a simogatsval bvl el…”- Kinga valsznleg sokig harmniban fog lni a csaldjban.

Tvhitek s igazsgok  a kismamk szexulis letben


-A behatols  veszlyes lehet a magzatra nzve az els hnapokban is, esetleg vgzetes vge is lehet.
Nem igaz! Gondolkodj centimterekben…egyszeren nem rhet fel addig!
-A kismama orgazmusa elidzhet spontn abortuszt.
Ebben a formban nem igaz! Az biztos, hogy az orgazmus sszehzdsokkal is jr, de ha a magzat jl be van gyazdva, az effle mozgs nem rthat neki.
-Mellzni kell a szexet a terhessg bizonyos idszakaiban.
Ha az orvos kifejezetten nem tiltja, nem kell clibtusban lelnetek ezt a gynyr idszakot. Legyetek azrt nmileg lassbbak, gyengdebbek, a lepedakrobatikt se most kezdjtek gyakorolni!
-A szls kzeledtvel nem szabad a kismamnak ellveznie.
Az orgazmus ebben az idben bizonyos esetekben be tudja indtani a szlst-ami nha j, nha pedig mg tl korai lenne. Figyelj arra, mit javasol az orvos, ha bizoyntalanok vagytok, krdezzetek r!
-Ha nem indul be idre a szls, lehet prblkozni egy „kiads „ szerelmeskedssel.
Igaz! Nhny szlszorvos titkos tancsai kz tartozi, st , nha mg nhny rra , napra haza is kldik a „remnytelen”eseteket – egy kis „megindt huncutkodsra”.
Htha…
 

 

 

 


Tovbbi cikkek
 

Microsoft-Office-2007-Professional-Key Microsoft-Office-2007-Professional-Key-2 Microsoft-Office-2007-Professional-Key-sale Microsoft-Office-2007-Professional-Key-online Microsoft-Office-2007-Professional-product-Key Microsoft-Office-2007-Enterprise-product-Key-sale